A Suntherm infrapanel típusokról

Felkeltette az érdekl ődését az infrapanel?

Különböz ő típusok közül válogathat, ismerkedjen meg a kínálatunkkal, segítünk a kiválasztásban!
A fűtéstechnika terén egyre nagyobb népszer űségnek örvendenek az infrapanelek. Ezt elsősorban annak köszönhetik, hogy energiatakarékos alternatívát kínálnak, ami most, a megnövekedett fogyasztási áraknál Óriási segítséget nyújthat.
Az infrapanelek a telepítésük szempontjából is el ő nyös választásnak bizonyulnak, hiszen nem kell például kazánházat vagy egyéb bonyolult dolgokat kivitelezni ahhoz, hogy használni lehessen a rendszert. Akik Jobban beleásták magukat a témába, láthatják, hogy a Suntherm infrapanelek különböz ő típusokban érhetők el. Ezekről érdemes tájékozódni a vásárlás el őtt, mert nem mindegy, hogy végül melyik berendezés kerül kiválasztásra.

Az infrapanel típusokról

A készülékek hat fő csoportba sorolhatók:

• világítással kombináltak
• feszültség szint szerintiek
• állatok melegítését szolgálók
• felszerelési módja, mennyezet fajtája szerintiek
• por és Víz behatolás elleni védettség űek
• teljesítmény és geometriai méret szerinti típusok

Az infrapanelek esetében a geometria és a teljesítmény egymásra nagy hatással
vannak. Figyelembe kell venni azt, hogy a készülékek felülete arányosan növekszik a teljesítménnyel, így az embereket nem érhetik kellemetlenségek a telepítés után.
Mindenképp azt is tisztázni kell, hogy hogyan kerül beszerelésre az infrapanel. Létezik többek között gipszkartonba vagy kazettás mennyezetbe süllyeszthet ő kivitel is.
Az állattartáshoz is másfajta infrapaneltjavaslunk, a Pig paneleket, amelyekkel energiahatékonyan tudják az emberek biztosítani az állatoknak a kellemes hőmérsékletet.

Különböző típusok az egyén, környezet igényei szerint. Az, hogy az infrapanelekb ől különböző típusok állnak rendelkezésre, kifejezetten kedvező , hiszen így olyan készülékek telepíthet ők, amik megfelelnek az adott közeg elvárásainak. A felhasználóknak nem lehet hiányérzetük, környezetükben megtapasztalhatják az infra fűtéstechnika valódi pozitív tulajdonságait.

Bővebb információkért keressen minket elérhet őségeinken!